HEM
COACHEN
PERSONLIG COACH
KARRIÄRCOACHING
LIFE COACHING
COACHING I SKOLAN
IDROTT
OUTPLACEMENT

Kurser:

SLUTA BANTA
NÅ MÅL

METODIK

Tips från coachen:

SÄTT MÅL
ÄNDRA TILLSTÅND

KONTAKT

Sluta banta - börja NJUTA

Lär dig hur du får ut mer av livet!

  • Vill du äta vad du vill och ändå uppnå din idealvikt?
  • Vill du gilla dig själv och tycka om din kropp?
  • Tycker du att det är svårt att gå ner de sista kilona?
  • Vill du känna dig motiverad att motionera och ta väl hand om dig?

Har du testar bantningskurer och olika preparat som garanterat att du skulle gå ner i vikt och sedan upptäckt att det fungerade några veckor, månader eller inte alls? Då är du rätt person att delta i det här projektet. Du får uppleva hur du på ett naturligt och enkelt sätt når din idealvikt utan att följa knepiga dietlistor. Kursen ger dig metoder, tekniker och kunskap som gör det möjligt för dig att tycka om dig själv och livet och samtidigt nå din idealvikt.

Verklig förändring sker inifrån, d.v.s. när du förändrar din inställning till dig själv. Du inbjuds till att delta i ett projekt som gör det möjligt för dig att bli den du vill vara i stället för den du inte vill vara. Du får hjälp att bryta negativa vanor och mönster både mentalt och fysiskt.

Detta är det enklaste viktminskningsprogram du någonsin kan tänka dig - det kräver inga besvärliga dietlistor eller andra kostsamma eller komplicerade poängsystem. Allt du behöver göra är att under fem kvällar lära dig olika metoder och tekniker och sedan använda dem. Tekniker som du dessutom kan använda inom andra områden i ditt liv.

Om du är medveten om att du varit utsatt för övergrepp eller andra traumatiska händelser bör du vända dig till en terapeut för enskild terapi.

En kurs för dig som vill få ut mer av livet

Kursstart måndag den 7 november och kommande måndagskvällar fram till och med den 28 november 2005.

Tid: Kl. 18:30 - 20:30.

Din insats: 625 kr inkl. moms som betalas kontant vid första mötet eller per bankgiro 5483-1219. Anmälan är bindande. Det finns bara ett begränsat antal platser så först till kvarn….

Plats: Hagvägen 5, Upplands Väsby

Handledare: Gunilla Skuncke, GS Coaching och Terapi, är diplomerad NLP-coach och har arbetat med att skapa framgång för chefer och anställda under många år. Mobil: 0707-38 51 11, e-post gunilla.skuncke@gscoaching.se. Frågor som rör kursen, kontakta Gunilla Skuncke direkt.

Varmt välkommen!© 2005-2006 GS Coaching & Terapi